För barn & ungdom

Är du sugen på att lära känna nya vänner och Gud? I Löfstadkyrkan kan du växa som människa, och vara en del i en skön gemenskap. Det här är i korta drag vår barn- och ungdomsverksamhet:

Söndagsskola: Söndagar kl 10, parallellt med gudstjänsten, har vi söndagsskola för barn från 1,5-12 år.

Scout: Varannan söndageftermiddag har vi scouts för barn som har börjat förskoleklass och äldre. Vi håller till på Furuvik (söder om Hättebaden).

Tonår Light: Du som går i klass 4, 5 eller 6 är välkommen till Löfstadkyrkan, nästan varje fredag kl 18:00-19:30.  Varje gång har vi en aktivitet, fikar och avslutar med en liten andakt.

 Tonår & Spektrum: Som tonåring är du välkommen till Löfstadkyrkan kl 20.00 på fredagar för trevligt häng ;) och aktiviteter. Någon, eller ett par gånger per termin, har vi en ekumenisk ungdomsgudstjänst, Spektrum, tillsammans med Brunnsparkskyrkan.

Konfirmation: Löfstadkyrkans konfagrupp vänder sig främst till ungdomar i årskurs åtta. Vi träffas regelbundet under året och avslutar med ett läger under Kristi Himmelfärdshelgen i maj.

Ungdomskören: Du som börjat i 7:an är varmt välkomna att sjunga i ungdomskören, som är ett samarbete mellan Löfstadkyrkan och Brunnsparkskyrkan.

För mer info, se / öppna i motsvarande menyn, i ”vänstermenyn”, till vänster, på webbsidan.

Frågor? Kontakta våra ungdomsledare Alice Krönström: 072-200 25 97, eller – Samuel: 076- 813 52 79